Alaušas Gölü Sudeikiai Litvanya

Sudeikiai, Sudeikiai Litvanya, Sudeikiai nerede, Sudeikiai gezilecek yerler, Sudeikiai nereye bağlı, Sudeikiai Nasıl Gidilir

Utena'da (Utena Bölgesi) bulunan Sudeikiai, 407 nüfusuyla Litvanya'da, ülkenin başkenti Vilnius'un yaklaşık 64 mil (veya 103 km) kuzeyinde yer alan bir şehirdir.



Sudeikiai, bir tekne iskelesinin bulunduğu bir tatil beldesidir. Burada tekne, pedal, paten veya bisiklet kiralayabilirsiniz. Mükemmel şekilde monte edilmiş iyi aydınlatılmış bisiklet yolu, patenciler tarafından da kullanılabilir. Tatilciler Sudeikiai topraklarına, Alaušas'ın pitoresk gölleri, güzel çam ormanları, mükemmel kumsalları ve en berrak ve en saf gölün geniş alanları tarafından çekilmektedir. Esas amaç doğal çevreye zarar vermemek. Bu toprağa varınca, servis kompleksini ferahlatıcı doğanın esintisiyle bulacaksınız.


  Alaušas Gölü'nün etrafında, yaklaşık 15 kırsal turistik ev ve aile odaları, çadırlarınızda ve kamp avcılığınızda kalabileceğiniz mükemmel bir kamp sahası bulunmaktadır. Bir balıkçının yada kuşların canlı şarkılarını dinleyebileceğiniz, balıkların oynak sıçramasını ve sallanan sazlar arasında Alaušas' Gölünün kumlu göllerindeki çocukların neşeli seslerini duyabildiği tek yer.




Sudeikiai'ye yakın 3 havalimanı olduğunu biliyoruz, bunların 3'ü daha büyük havaalanları. Litvanya'daki en yakın havalimanı, Vilnius Uluslararası Havaalanı'dır ve 67 mil (veya 108 km) güneydedir. Havaalanlarının yanı sıra, diğer seyahat seçenekleri de mevcuttur.


Yakınlarda birkaç Unesco dünya mirası alanı bulunmaktadır. Litvanya'daki en yakın miras alanı, Kernavė Arkeolojik Sit Alanı (Kernavė Kültür Rezervi) 'dır ve 59 mil (ya da 94 km) güney-batısındadır.

Zaten burada olduğunuzdan, aşağıdaki konumlardan bazılarını ziyaret etmek isteyebilirsiniz: Utena, Rokiskis, Moletai, Ignalina ve Akniste. Bu yeri daha da keşfetmek için, sadece aşağı inip mevcut bilgilere göz atın. Bölgeden bazı fotoğraflarla başlayalım.

Yorumlar